Aannemingsbedrijf Ville

Over ons

Wij zijn Aannemingsbedrijf Ville

 

Met een focus op utiliteitsbouw, biedt Aannemingsbedrijf Ville een flexibele en veelzijdige aanpak bij de realisatie van verbouwingen en reparaties. Ons team staat 24/7 klaar, waardoor we een geschikte partner zijn voor al uw onderhouds- en serviceprojecten. Vertrouw op onze expertise en toewijding voor hoogwaardige resultaten die aan uw behoeften voldoen.

 

Ons familiebedrijf Ville Group heeft al meer dan zestig jaar kennis van bouwen, met name producten van metaal. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden projecten van metaal, maar natuurlijk ook allerlei andere materialen. We onderscheiden ons door onze brede technische inzetbaarheid en allround service.

 

 

Utiliteitsbouw Aannemingsbedrijf Ville

Utiliteitsbouw

Wij bieden langdurige ondersteuning in hoogwaardige utiliteitsbouw, met focus op flexibiliteit, transparantie en service, voor zowel renovatie als nieuwbouw om uw huisvestingsbehoeften te vervullen.

Hartelhaven Aannemingsbedrijf

Civiele techniek

Wij leggen de focus op onderhoud, aanleg en renovatie van diverse civiele infrastructuur. Van kraanbanen tot damwanden, wij bieden oplossingen die aan uw behoeften voldoen.

Aannemingsbedrijf Ville

Renovatie & onderhoud

Wij optimaliseren utiliteitsgebouwen en infrastructuur met deskundig onderhoud en renovaties. Van het vervangen van hang- en sluitwerk tot het repareren van kades en verbouwen van werk- en toiletruimtes.

Geschiedenis Aannemingsbedrijf Ville
Ons verhaal

De basis wordt gelegd

In 1955 slaan de gebroeders L.P. Ville en I.J.M. Ville de handen ineen. De basis voor het huidige bedrijf is dan gelegd. In 1975 zetten we Gebroeders Ville VOF om in een BV. In de opvolgende jaren volgen verhuizingen en komen samenwerkingen met diverse bedrijven tot stand. Vanaf dat moment leveren we ook al producten voor de bouw.

Team van Aannemingsbedrijf Ville
Ons verhaal

Bouwservice activiteiten

Sinds Rien Kranendonk in 1999 het roer overnam als algemeen directeur van Ville, heeft het bedrijf een aanzienlijke groei doorgemaakt. Vooral op het gebied van bouwactiviteiten kwam er een sterke toename, met nauwe samenwerkingen met bouwbedrijven in de Hoeksche Waard. Deze strategische partnerschappen hebben bijgedragen aan de expansie van Ville, en uiteindelijk gezorgd voor de oprichting van Aannemingsbedrijf Ville in 2012.

civiele techniek Aannemingsbedrijf Ville
Ons verhaal

Officiele oprichting Aannemingsbedrijf Ville

Na het beëindigen van servicecontracten voor bouwservice en onderhoud bij verschillende bedrijven, ontving Ville veelvuldig verzoeken van bestaande klanten, waar het reeds veel onderdelen aan leverde, om zelf een bouwbedrijf op te richten. Zonder aarzelen zijn we deze uitdaging aangegaan, resulterend in de oprichting van Aannemingsbedrijf Ville in 2012.

Aannemingsbedrijf Ville
Ons verhaal

Toekomst

Met een robuuste aanwezigheid in de haven van Rotterdam vergroot Aannemingsbedrijf geleidelijk haar servicegebied. Vooral bedrijven in de nabije omgeving van Rotterdam weten ons steeds vaker te vinden. Onze specialisatie in bouwservice en onderhoud voor diverse partijen, gecombineerd met onze flexibiliteit, resulteert in een gestage groei van ons netwerk. Deze trend zetten we vastberaden voort naar de toekomst toe.

  • 1955
  • 1999
  • 2012
  • Toekomst

Aannemingsbedrijf Ville

Bij Aannemingsbedrijf Ville is metaal en passie voor techniek ook diep verankerd in het DNA. Als onderdeel van de Ville Group gaat het bedrijf verder dan alleen het gebruik van metaal. Als een veelzijdig aannemingsbedrijf omarmt het diverse materialen, waaronder hout en kunststof, en combineert ze naadloos om innovatieve oplossingen te realiseren. De gedrevenheid voor techniek en uitgebreide kennis stellen Aannemingsbedrijf Ville in staat om aan de specifieke eisen van elk project te voldoen. Flexibiliteit, kwaliteit en innovatie staan centraal in het streven om elke opdracht succesvol af te ronden en klanttevredenheid te waarborgen.

Ville Group

Onder de rook van Rotterdam, in Strijen, bevindt zich het familiebedrijf Ville Group. Onze kracht ligt in het verbinden van mensen, bedrijven en, natuurlijk, metaal. Ons unieke groepsstructuur bestaat uit vijf verschillende divisies: Ville Metaalindustrie, Apparatenbouw, Aannemingsbedrijf, Halk en Unifortes. Binnen de Ville Group delen we één gemeenschappelijke passie: techniek. Met onze gedrevenheid voor techniek en uitgebreide kennis van metaalbewerking, machinebouw en de markten waarin we actief zijn, begrijpen we de uitdagingen van onze klanten. Elk project vergt een unieke aanpak, en met onze kernwaarden flexibiliteit, kwaliteit en innovatie zorgen we ervoor dat iedere opdracht succesvol wordt afgerond.

Andere bedrijven van Ville Group

Ville Metaalindustrie & Apparatenbouw is onderdeel van Ville Group

Ville Metaalindustrie & Apparatenbouw

Ville is dé allround plaatbewerker van de Hoeksche Waard en omstreken. Van plaatje tot volledig gemonteerde machine.

Unifortes voor Industriele Wassers is onderdeel van Ville Group

Unifortes Industrial Cleaning Systems

Unifortes ontwikkelt industriële wassers, drogers en automatisering. Al deze machines worden geheel in eigen huis gebouwd.

Halk weegwerktuigen is onderdeel van Ville Group

Halk Bagging & Weighing Equipment

Halk is producent van hoogwaardige weegwerktuigen, die bulkproducten snel, doeltreffend en nauwkeurig wegen, doseren en transporteren.

Contact opnemen Aannemingsbedrijf Ville
GRATIS & VRIJBLIJVEND ADVIES

Neem direct contact op